Skip to content

ALLES OVER ONZE
BATTERIJEN

KSTAR-transp

KSTAR 10-80 kWh

KSTAR is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in energieopslag en omvormers. Sinds de oprichting in 1993 heeft KSTAR gebouwd aan een sterke reputatie in de sector. Er is een breed assortiment aan oplossingen voor energieopslag en omvormers beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen

De energieopslagsystemen van KSTAR worden gemaakt met de joint venture CATL-KSTAR-batterijen. CATL is een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van lithium-ion batterijen. CATL is de grootste speler in de batterijindustrie en heeft een solide reputatie opgebouwd als leverancier voor accu’s voor vooraanstaande automerken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit voertuigen. CATL levert onder andere aan Tesla, Mercedes en BMW.

KSTARzakelijk-transp

KSTAR 50/100 kWh

KSTAR richt zich met de 50/100 kWh batterij op het mkb. We zien de vraag naar opslagsystemen bij kleine bedrijven momenteel snel toenemen, ook om de aansluiting op het net te ontlasten. In dit kader komt binnenkort een grotere versie van onze all-in-one oplossing beschikbaar – KAC 50/100 – een 50 kilowatt/100 kilowattuur-systeem. Van dit systeem kunnen er maximaal 20 stuks parallel geschakeld worden.

Deze unit kan buiten geplaatst worden. Hij is waterbestendig IP65 en voorzien van ingebouwde klimaatregeling.

kw_80kwh

KIWATT 30-1.000 kWh

KIWATT is een Nederlands producent van batterijen. Door het unieke modulaire systeem kunt u vrijwel onbeperkt batterijen ‘stapelen’ zodat er altijd een batterij leverbaar is die exact aan uw wensen voldoet.

Bolt-transp

BOLTAINER

Boltainer is een Nederlandse producent van grote MKB-batterijen. Het gamma beslaat verschillende modellen tot een 2 gWh batterij in één behuizing.

Blauhoff-10kWh

BlauHOFF

BlauHoff is leverancier en ontwikkelaar van lithium batterijen. Wij leveren LifePo4, ook bekend als LFP, accu’s voor de opslag van zonne-energie voor thuis, bedrijven en de industrie, accu’s voor fietsen en e-scooters en maritieme en outdoor-opslagsystemen. Tot onze klanten behoren de overheid, de medische industrie, bedrijven, particulieren en OEM.

BlauHoff’s nummer een prioriteit is kwaliteit en klantenservice. Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen. Wij zijn trots op tevreden klanten en voortdurend op zoek naar wat we kunnen verbeteren! De garantie op onze producten is 5 tot 10 jaar, afhankelijk van het gekozen product of serie en altijd met een minimum van 6000 cycli van de levensduur van de batterij.

BlauHoff is een Nederlandse onderneming met verkoop in 25 landen in Europa

logo landingpage

Zonne-Expert BV
Huizerweg 24-I, 1402 AB
Bussum, Nederland

BEZOEKADRES
Zonne-Expert BV
Hooistreep 6, 3751 LW
Bunschoten, Nederland

085-077 7799
contact@zonne-expert.nl
www.zonne-expert.nl

KVK: 67163688
BTW: NL856856599B01

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Meld je aan!

copyright 2023, all rights reserved

Ontwerp door KREATIEVRealisatie door MIKEY.