Omvormers

Welke omvormer past bij u?

Hoe maak ik de juiste keuze?

Ook de keuze voor de juiste omvormer begint met vast te stellen of uw dak last heeft van schaduw en/of verschillende oriëntaties (daken richting verschillende windrichtingen of verschillende hellingshoeken).

Is dat niet het geval, of heeft u maar weinig schaduw, dan heeft u de vrije keuze. Alle omvormers zijn dan geschikt. Heeft uw dak wel schaduw of heeft uw dak verschillende oriëntaties, dan kunt u alleen kiezen voor SolarEdge of Enphase. Zo eenvoudig is het!

Om tot een goede offerte te komen vragen wij ook altijd naar uw persoonlijke wensen. Vindt u extra veiligheid belangrijk, misschien wel in combinatie met extra lange garanties? Misschien wilt u de opbrengsten per paneel dagelijks kunnen volgen? Het kan allemaal.

GoodWe

Goed

Het perfecte systeem voor middelgrote en grote zakelijke daken zonder veel schaduw. Door de hoge DC stromen vinden wij dit systeem minder geschikt voor particulieren i.v.m. de brandveiligheid. 

Voordelen

Nadelen

Garanties

10-20 jaar

10-20 jaar

SolarEdge

Beter

Omdat dit systeem een hoger rendement bij schaduw geeft is dit een ideale oplossing voor grotere zakelijke daken met veel schaduw. Vanwege het opstartgeluid van de omvormer en de DC bekabeling in een woning vinden wij dit systeem minder geschikt voor particulier gebruik.

Voordelen

Nadelen

Garanties

12-20 jaar

12-20 jaar

Enphase

Best

De hoogste kwaliteit, de hoogste opbrengst in alle gevallen, het laagste uitvalpercentage en het meest (brand)veilige systeem dat er bestaat. Een absolute aanrader in iedere situatie.

Voordelen

Nadelen

Garanties

25 jaar

25 jaar