Waarom onze klanten geld verdienen?

Als u ergens tevreden over bent vertelt u het vaak door. Vaak gebeurt het ook dat u iemand wilt helpen met bruikbare informatie over een product of over een bedrijf.
Wij willen dit graag belonen. Zeker in een tijd waar veel mensen wel een extraatje kunnen gebruiken.
Laten we ook eerlijk zijn, zonder u zijn we niets. Ons bedrijf is gegroeid door uw mond tot mond reclame.

We maken allemaal reclame
Zonder dat we het doorhebben maken we vaak reclame voor bedrijven. Het staat op onze kleding, onze tassen, sociale media en zelfs op verjaardagen maken we ons mooi voor de visite. Vaak wordt er gevraagd waar het is gekocht en hupsakee, voordat je het weet schiet de reclame eruit We laten graag zien wat we kopen en geven hiermee een signaal af dat het goed met ons gaat. Nietwaar? Alleen: hoe vaak heeft u hier iets voor teruggekregen? Meestal krijg je wel een mooi compliment maar daarnaast vrij weinig… toch?

Dit pakken we bij Zonne-Expert anders aan
Natuurlijk deel je je enthousiasme niet omdat je er iets voor krijgt, maar het zou toch wel lekker zijn als je daarmee je vakantie, of je feestdagen een extra financiële stimulans kunt geven. Onze klanten zijn blij met de installatie en vertellen dit door. Sommige via een review achter te laten, mond tot mond reclame, op verjaardagen en feestdagen, ect… Ook hebben we klanten die via een buurtactie of via sociale media hun enthousiasme delen, die wij dan weer extra ondersteunen.

Wat is dan de beloning die je krijgt voor het aandragen van nieuwe klanten?

Maar eerst, waarom doen we dit?
Het scheelt ons in de marketingkosten;
Mond tot mond reclame is nog steeds de beste vorm van reclame;
We krijgen hierdoor een goed en gezond netwerk van enthousiaste klanten;
We geven liever de marketingkosten aan enthousiaste klanten.
Sparen voor 1000 euro (actie is van juni tm november 2023)
1 klant = 100 euro
3 klanten = 500 euro
5 klanten = 1000 euro
Wij keren de beloningen uit op uw bankrekening. U kunt kiezen voor 1 klant aanbrengen of gewoon doorsparen totdat de actie eindigt.