Skip to content

installatiebedrijf
met installQ erkenning!

InstallQ erkenning door de overheid
aangewezen erkenning

De Beste Monteurs, ervaren
en gediplomeerde medewerkers

Veilig Werken strikt volgens
de ARBO normen

25 Jaar Onderhoudsvrij,
fabrieksgarantie en Garantiefonds

ZONNEPANELEN goed
voor het milieu

Nederland energieneutraal in 2050
Uiterlijk in 2050 wil de overheid dat de energievoorziening bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal is. In het Klimaatakkoord is afgesproken om ernaar te streven dat in 2030 het aandeel hernieuwbare elektriciteit in de totale elektriciteitsproductie 70% is. Daarnaast is door de lidstaten van de Europese Unie (EU) met elkaar afgesproken dat in 2030 minimaal 32% van de in de EU opgewekte energie (elektriciteit, gas en warmte) duurzaam moet zijn opgewekt. Veel Nederlandse huizenbezitters hebben de stap naar zonnepanelen al gemaakt. Op dit moment hebben 12% van de daken al zonnepanelen hebben. Dat betekent dat 88% van de daken die geschikt zijn nog geen zonnepanelen hebben geplaatst. Doe nu de gratis dakcheck om te zien of uw dak daarbij hoort.

Dakpotentie in Nederland
Wij hebben alle daken in de elke gemeente in kaart gebracht. Hierbij hebben we rekening gehouden met alle aspecten die van belang zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Denk hierbij aan schaduwwerking, maar ook daken die niet geschikt zijn zoals rieten daken of een verkeerde ligging hebben ten opzichte van de zon. Uit ons onderzoek blijkt dat er nog 70-80% van alle daken in elk gemeente zeer geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Doe de gratis dakcheck bovenaan deze pagina om te kijken of uw dak geschikt is.

pexels-pixabay-356036

Het is nu gunstig om zonnepanelen te kopen 

JAARLIJKS EEN LAGERE ENERGIE REKENING

Op steeds meer daken in Nederland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.200,- per jaar.

WEK JE EIGEN ZONNE-ENERGIE OP

Wees niet langer afhankelijk van hoge energietarieven. Dat kan prima; in Nederland scheen het afgelopen jaar de zon gemiddeld maar liefst 2233 uren.

DE OVERHEID STIMULEERT ZONNEPANELEN

Momenteel betaal je 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem. Daarnaast mag er in ieder geval tot 2025 volledig gesaldeerd worden.

InstallQ erkenning

Zonne-Expert heeft alle erkenning op zonnestroom gebied en is daarnaast tevens InstallQ
erkend elektro installateur.

• Wist u dat er in Nederland maar 350 erkende zonnepanelen installateurs zijn?
• En dat er daarvan maar 50 ook erkend elektromonteur zijn?

Alle erkenning binnen de installatietechniek worden in Nederland van overheidswege geregistreerd door InstallQ. Het InstallQ keurmerk is de kwaliteitsborging binnen de installatiesector waarmee u verzekerd bent van een installateur die aantoonbaar kwaliteit levert. Pas wanneer een installateur voldoet aan alle eisen van de erkenningsregeling, mag hij of zij zich presenteren als InstallQ erkend. Een bedrijf is pas erkend als alle deelcertificaten (diploma’s) zijn behaald. De volledige erkenning (inclusief elektra) wordt pas verstrekt als er niveau-4 elektromonteurs werkzaam zijn.

Houdt u er rekening mee dat de netbeheerder eist dat alleen erkende installatiebedrijven in de
meterkast werken. Ook is de InstallQ erkenning vaak de eis van uw verzekeraar.

DE BESTE
MONTEURS


Al onze monteurs zijn ervaren en vakkundig opgeleid. Ze beschikken zelf ook allemaal over één of meer InstallQ-erkenningen.

Onze monteurs werken met de verplichte veiligheidsvoorzieningen zoals valhekken, steiger en liften etc. Elk team beschikt altijd over een eigen elektrische lift zodat er onder alle omstandigheden veilig gewerkt kan worden.

Project 19_07_2023 (3).00_00_29_23.Still007

VRAAG EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN EN ONTVANG BINNEN 48 UUR EEN uitnodiging 

Veilig werken
volgens de arbo regels

Onze monteurs werken met de verplichte veiligheidsvoorzieningen zoals valhekken, steiger en liften etc. Elk team beschikt altijd over een eigen elektrische aanhangerlift én een mobiele acculadderlift voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Alleen zo kan er onder alle omstandigheden gegarandeerd veilig gewerkt worden.

Zegelrecht

Vaak wordt nogal eens vergeten dat veilig werken ook in de meterkast verplicht is! Het is verboden om een werknemer onder spanning te laten werken. Daarom beschikken wij over zegelrecht zodat wij de elektrische installatie altijd spanningsloos kunnen maken. Uitsluitend bedrijven met InstallQ erkenning elektrotechniek beschikken over zegelrecht. In dat geval mag de monteur de zegels op de meterkast verbreken en weer terugplaatsen. Zonder zegelrecht kan een monteur nooit veilig (spanningsloos) werken.

Project 19_07_2023 (3).00_00_41_02.Still005
bill-mead-wmaP3Tl80ww-unsplash (1)

25 jaar
ONDERHOUD EN KOSTEN VRIJ

Alle producten die wij leveren hebben minimaal 25 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast geven wij op de hele installatie ook nog eens 25 jaar volledige garantie en zijn we aangesloten bij het Garantiefonds.

• 25 jaar garantie op de zonnepanelen

• 25 jaar garantie op de micro-omvormers
• 25 jaar garantie op de complete installatie
• Aangesloten bij het Grarantiefonds ZonZeker

U betaalt dus nooit voorrijkosten of arbeidsloon bij een storing of defect. U heeft dus letterlijk nooit enig omkijken naar uw installatie. Mocht u toch tegen een probleempje oplopen, dan belt u ons en wordt het 25 jaar lang direct voor u opgelost.

Project 19_07_2023 (3).00_00_51_12.Still001
Project 19_07_2023 (3).00_01_01_04.Still003
logo landingpage

Zonne-Expert BV
Huizerweg 24-I, 1402 AB
Bussum, Nederland

BEZOEKADRES
Zonne-Expert BV
Hooistreep 6, 3751 LW
Bunschoten, Nederland

085-077 7799
contact@zonne-expert.nl
www.zonne-expert.nl

KVK: 67163688
BTW: NL856856599B01

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Meld je aan!

copyright 2023, all rights reserved

Ontwerp door KREATIEVRealisatie door MIKEY.