Skip to content

ZONNEPANELEN IN
AMERSFOORT

4644

Inwoners hebben een
dakpotentiecheck gedaan

19630

Daken zijn
geschikt

9869

Koopwoningen met
zonnepanelen

ZONNEPANELEN IN
AMERSFOORT

Amersfoort CO2-neutraal in 2030
Uiterlijk in 2030 wil de gemeente Amersfoort CO2-neutraal zijn. Dit houdt in dat er binnen de gemeente evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Amersfoort heeft zelf een eigen energieloket. Veel inwoners hebben de stap naar zonnepanelen al gemaakt. Op dit moment zijn er maar liefst 9.869 daken die al zonnepanelen hebben. Dat betekent dat 68% van de daken die geschikt zijn nog geen zonnepanelen hebben geplaatst. Doe. Nu de gratis dakcheck om te zien of uw dak daarbij hoort.

Dakpotentie in Amersfoort
Wij hebben alle daken in de gemeente in kaart gebracht. Hierbij hebben we rekening gehouden met alle aspecten die van belang zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Denk hierbij aan schaduwwerking, maar ook daken die niet geschikt zijn zoals rieten daken of een verkeerde ligging hebben ten opzichte van de zon. Uit ons onderzoek blijkt dat er nog 9.761 daken in Amersfoort zeer geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Doe de gratis dakcheck bovenaan deze pagina om te kijken of uw dak geschikt is.

pexels-pixabay-356036

Het is nu gunstig om zonnepanelen te kopen in Amersfoort

JAARLIJKS EEN LAGERE ENERGIE REKENING

Op steeds meer daken in Amersfoort zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.200,- per jaar.

WEK JE EIGEN ZONNE-ENERGIE OP

Wees niet langer afhankelijk van hoge energietarieven. Dat kan prima; in Amersfoort scheen het afgelopen jaar de zon maar liefst 1032 uren.

DE OVERHEID STIMULEERT ZONNEPANELEN

In Amersfoort betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem. Daarnaast mag er in ieder geval tot 2025 volledig gesaldeerd worden.

InstallQ erkenning

Zonne-Expert heeft alle erkenning op zonnestroom gebied en is daarnaast tevens InstallQ
erkend elektro installateur.

• Wist u dat er in Nederland maar 350 erkende zonnepanelen installateurs zijn?
• En dat er daarvan maar 50 ook erkend elektromonteur zijn?

Alle erkenning binnen de installatietechniek worden in Nederland van overheidswege geregistreerd door InstallQ. Het InstallQ keurmerk is de kwaliteitsborging binnen de installatiesector waarmee u verzekerd bent van een installateur die aantoonbaar kwaliteit levert. Pas wanneer een installateur voldoet aan alle eisen van de erkenningsregeling, mag hij of zij zich presenteren als InstallQ erkend. Een bedrijf is pas erkend als alle deelcertificaten (diploma’s) zijn behaald. De volledige erkenning (inclusief elektra) wordt pas verstrekt als er niveau-4 elektromonteurs werkzaam zijn.

Houdt u er rekening mee dat de netbeheerder eist dat alleen erkende installatiebedrijven in de
meterkast werken. Ook is de InstallQ erkenning vaak de eis van uw verzekeraar.

DE BESTE
MONTEURS


Al onze monteurs zijn ervaren en vakkundig opgeleid. Ze beschikken zelf ook allemaal over één of meer InstallQ-erkenningen.

Onze monteurs werken met de verplichte veiligheidsvoorzieningen zoals valhekken, steiger en liften etc. Elk team beschikt altijd over een eigen elektrische lift zodat er onder alle omstandigheden veilig gewerkt kan worden.

Project 19_07_2023 (3).00_00_29_23.Still007

VRAAG EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN EN ONTVANG BINNEN 48 UUR EEN uitnodiging 

Veilig werken
volgens de arbo regels

Onze monteurs werken met de verplichte veiligheidsvoorzieningen zoals valhekken, steiger en liften etc. Elk team beschikt altijd over een eigen elektrische aanhangerlift én een mobiele acculadderlift voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Alleen zo kan er onder alle omstandigheden gegarandeerd veilig gewerkt worden.

Zegelrecht

Vaak wordt nogal eens vergeten dat veilig werken ook in de meterkast verplicht is! Het is verboden om een werknemer onder spanning te laten werken. Daarom beschikken wij over zegelrecht zodat wij de elektrische installatie altijd spanningsloos kunnen maken. Uitsluitend bedrijven met InstallQ erkenning elektrotechniek beschikken over zegelrecht. In dat geval mag de monteur de zegels op de meterkast verbreken en weer terugplaatsen. Zonder zegelrecht kan een monteur nooit veilig (spanningsloos) werken.

Project 19_07_2023 (3).00_00_41_02.Still005
bill-mead-wmaP3Tl80ww-unsplash (1)

25 jaar
ONDERHOUD EN KOSTEN VRIJ

Alle producten die wij leveren hebben minimaal 25 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast geven wij op de hele installatie ook nog eens 25 jaar volledige garantie en zijn we aangesloten bij het Garantiefonds.

• 25 jaar garantie op de zonnepanelen

• 25 jaar garantie op de micro-omvormers
• 25 jaar garantie op de complete installatie
• Aangesloten bij het Grarantiefonds ZonZeker

U betaalt dus nooit voorrijkosten of arbeidsloon bij een storing of defect. U heeft dus letterlijk nooit enig omkijken naar uw installatie. Mocht u toch tegen een probleempje oplopen, dan belt u ons en wordt het 25 jaar lang direct voor u opgelost.

Project 19_07_2023 (3).00_00_51_12.Still001
Project 19_07_2023 (3).00_01_01_04.Still003
logo landingpage

Zonne-Expert BV
Huizerweg 24-I, 1402 AB
Bussum, Nederland

BEZOEKADRES
Zonne-Expert BV
Hooistreep 6, 3751 LW
Bunschoten, Nederland

085-077 7799
contact@zonne-expert.nl
www.zonne-expert.nl

KVK: 67163688
BTW: NL856856599B01

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Meld je aan!

copyright 2023, all rights reserved

Ontwerp door KREATIEVRealisatie door MIKEY.