Skip to content

ALLES OVER ONZE
ZONNEPANELEN

Jinko-425

JINKO 425 FULL BLACK

Tiger Neo N-type JKM425-54HL4R-B: Volledig zwart zonnepaneel geproduceerd door de grootste zonnepanelen fabrikant ter wereld (conform de Bloomberg Tier-1 lijst van 2023). Jinko is tevens de grootste leverancier van N-type zonnepanelen met de Hot 2.0 Technology waardoor deze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds 90% van het oorspronkelijke vermogen leveren. De SMBB Technology wordt er meer vermogen geleverd.

Jinko verkoopt in Nederland jaarlijks de meeste zonnepanelen voor de consumentenmarkt en geeft maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie. Kortom een uitstekende keuze met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

png.Eurener-top-con

EURENER 430 G/G FULL BLACK

Eurener-MEPV 108 Nexa TOPCon-430W: Een volledig zwart bifacial glas/glas paneel. Dit paneel combineert drie unieke eigenschappen: glas/glas, N-type en twee lagen zonnepanelen voor een zeer lage degradatie en onder de juiste omstandigheden (vraag advies) een veel hogere productie. EURENER is een 100% Spaanse fabrikant met alle productiefaciliteiten in Valencia. Het bedrijf is opgericht in 1997 en bestaat dus al veel langer dan de meeste (Chinese) Tier-1 fabrikanten. De fabrieksgarantie is 25 jaar. Een ideale keuze voor als u een 100% Europees paneel wenst.

DMEGC 420-Topcon

DMEGC 420 G/G FUll BLACK

DM420M10T-B54HBT N-TYPE TOP-CON: Een volledig zwart bifacial glas/glas paneel. Dit paneel combineert drie unieke eigenschappen: glas/glas, N-type en twee lagen zonnepanelen voor een zeer lage degradatie en onder de juiste omstandigheden (vraag advies) een veel hogere productie. DMEGC bestaat al ruim 40 jaar en staat al jaren in de top tien van de Bloomberg Tier-1 lijst. Dit zonnepaneel heeft een vermogensgarantie van 87,4% na 30 jaar en 25 jaar fabrieksgarantie.

pngREC-A-Pure

REC 420 ALPHA PURE BLACK

REC Alpha Pure- R 420Wp: REC maakt niet alleen de allerbeste zonnepanelen ter wereld, maar ook de mooiste en gebruikt daarbij de beste technieken. REC is een toonaangevend Europees merk in zonnepanelen dat in 1996 is opgericht in Noorwegen.

De PV-modules van REC maken gebruik van andere celtypes, namelijk N-type HeteroJunction (HJT), hierdoor is er sprake van minder degradatie waardoor deze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds 92% van het oorspronkelijke vermogen leveren. Deze panelen bevatten 81% minder lood en hebben een lage temperatuurcoëfficiënt voor betere prestaties in een warmere omgeving, REC panelen geven daarom vooral in de zomer een hoger rendement dan andere merken.

Daarnaast beschikt het paneel over 4 bypass diodes. Dit zorgt ervoor dat het effect van schaduw op het paneel verlaagd wordt. De beste keuze qua kwaliteit, vermogen, milieubelasting en looks.

ONZE OMVORMERS

IQ8PLUS-72-M-US_1
IQ8PLUS-72-M-US_1
IQ8A-72-M-US_1
IQ8M-MC4-EU-front@2x

ENPHASE IQ 8

IQ8: In tegenstelling tot traditionele string-omvormers, worden micro-omvormers op het dak achter elk zonnepaneel geïnstalleerd. Het feit dat micro-omvormers onafhankelijk van elkaar werken, zorgt voor een optimale energieopbrengst en ze maken geen gebruik van hoogspanningskabels (DC), waardoor het een zeer veilig systeem is en de kans op brand minimaal.

De IQ8 micro-omvormer is ontworpen voor de nieuwe generatie, hoog rendement zonnepanelen. Deze micro-omvormer is ontwikkeld met de nieuwste technologie wat zorgt voor een hoge energieproductie. Ook is de IQ8 gemakkelijk te installeren door het lichtgewicht en compacte design. Dankzij de Rapid shutdown en laagspanning DC in de omvormer voldoet hij aan de strenge veiligheidsnormen.

De IQ8 micro-omvormer is de meest slimme omvormer van Enphase, door het future proof design kan er op elk moment meer micro-omvormers aan de zonne-installatie worden toegevoegd, passend bij de energiebehoefte van de consument. De Enphase micro- omvormers zijn verkrijgbaar in de volgende varianten: IQ8PLUS, IQ8MC, IQ8AC en IQ8HC. Alle Enphase micro-omvormers komen met 25 jaar fabrieksgarantie

Q-relais-1-fase
Q-relais-3-fase
Envoy

Envoy en de Q-relais.

Zoals de naam al aangeeft, werkt de Envoy als een soort boodschapper tussen uw micro-omvormers en MyEnlighten. De Envoy verzamelt gegevens over de energieproductie (en het verbruik, als u over Envoy-S Metered beschikt) via de elektrische bedrading van uw woning, en stuurt de verzamelde gegevens vervolgens via internet naar MyEnlighten, zodat u inzicht hebt in de prestaties van uw systeem.

Bij de installatie van uw systeem heeft uw installateur de Envoy geïnstalleerd op de plek waar de beste communicatie mogelijk is. Het is dus belangrijk dat u de Envoy NIET verplaatst of de stekker uit het stopcontact haalt. Doet u dit toch, dan kunt u de gegevensverzending naar MyEnlighten verstoren

In Enphase IQ-installaties functioneert de multifase IQ Relay als een netwerkmonitor- en ontkoppelingsapparaat en bevat een ingebouwde fasekoppelaar voor het verdelen van communicatiesignalen in stroomkabels tussen de fasen. Een externe fasekoppelaar is niet vereist wanneer de IQ Relay is geïnstalleerd. De IQ Relay ontkoppelt de IQ Microinverters fysiek van het net wanneer abnormaliteiten worden gedetecteerd of wanneer dit vereist is door netverordening, en verbindt automatisch weer wanneer de nettoestand weer toepasbaar is.

logo landingpage

Zonne-Expert BV
Huizerweg 24-I, 1402 AB
Bussum, Nederland

BEZOEKADRES
Zonne-Expert BV
Hooistreep 6, 3751 LW
Bunschoten, Nederland

085-077 7799
contact@zonne-expert.nl
www.zonne-expert.nl

KVK: 67163688
BTW: NL856856599B01

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Meld je aan!

copyright 2023, all rights reserved

Ontwerp door KREATIEVRealisatie door MIKEY.